Pagina nueva 1
   
 
 
L
El Barri
Un poc d'història
Ubicació i accesos
Parroquia
Alcaldes/ses del barri
Llocs d'interés
Inici

 

   
 

El Barri - Ubicasió i accesos

On estem? Ubicació geogràfica.

Les Barraques, està en la ciutat de Carcaixent, comarca de la Ribera Alta en la província de València dins la Comunitat Valenciana.

El barri està situat a l'est de la ciutat i delimitat en dos grups; el primer el forma un rectangle format pels carrers Isabel Soriano, Modesto Cogollos, Vicent Andrés Estellés, Nou d’octubre i Sant Antoni i el segon i més conegut com a Les Barraques, es el triangle format pels carrers La Rambla, Sant Ferrán i Camí Font de la Parra.

Al barri hi ha diverses formes d’accedir. La principal i la més utilitzada es des del carrer Sant Antoni. Aquest carrer comunica Les Barraques amb el centre de la ciutat.

L’altra opció per visitar-nos es per l’entrada est de la ciutat. Aquesta via de comunicació anomenada en sol urbà, carrer Camí de la Font de la Parra (CV-5930), és l’utilitzada com el seu nom diu, per anar a la font de la Parra. També des d’aquesta carretera comarcal, podem visitar el Paratge Natural Municipal Hort de Soriano - Font de la Parra, un espai un amb magnífic encant.

 

L
 

Associació de Veïns Les Barraques

C/ Camí Font de la Parra, 01 - 46740 CARCAIXENT - info@lesbarraques.com