Pagina nueva 1
   
 
 
L
L'Associació  de Veïns Les Barraques (Carcaixent
El Barri
L'Associació
Activitats
Galeria fotos
Comerços del barri
Col-laboradors

 

   
 

L'Associació - Història

Un poc d'història...

L’Associació de Veïns de Les Barraques és va crear el 07 de novembre de 1979, a fi de reunir gent per poder donar solució als nombrosos problemes que patia el barri en eixos moments.

Al cap davant d’eixe projecte estava el Sr. Pascual Albelda Carrascosa, que junt a un grup nombrós de persones començaren a treballar per Les Barraques. El Sr. Vicente E. Pla i Noguera era l’Alcalde de Carcaixent, el primer govern de la democràcia.

L’institució municipal oferí des del principi, tot el seu suport a l’associació per tal de resoldre les deficiències del barri, i treballar colze a colze, dia rere dia.

D’aquesta manera han passat ja quasi 30 anys, i si hui troben Les Barraques en aquest estat és gràcies a l’esforç i el treball de moltes persones que han passat per l’Associació de Veïns, i dels presidents que ha tingut des de la seua constitució, i que ací volen recordar:

  • En Pascual A. Albelda i Carrascosa

  • En Vicent Cerdà i Oliver

  • En Tomàs Talens i Espí

  • En Josep Pérez i Martínez

  • En Josep Mª Pelluch i Sampedro

Gràcies a tots ells, i a les diferents juntes de govern que han sabut portar esta associació de veïns durant 30 anys i continuar escrivint les línies d’aquesta història, la nostra història.

  L
 

Associació de Veïns Les Barraques

C/ Camí Font de la Parra, 01 - 46740 CARCAIXENT - info@lesbarraques.com